Welkom bij CamperLink 

De plek voor het reserveren van je volgende kampeer avontuur! 

Aanmelden en reserveren

Nadat je je nieuwe camperlocatie hebt gevonden kun je snel een profiel aanmaken. Vanuit dit profiel kan de reservering bevestigd worden en is er een mogelijkheid om deze online te betalen.

In jouw CamperLink profiel kan je vervolgens aangeven wie je bent en met wat voor camper je reist zodat de locatie weet wie er komt overnachten. Welke gegevens je deelt kun je zelf bepalen. 

Je kan daarnaast in jouw CamperLink portaal je toekomstige en gedane boekingen inzien. Zo vergeet je nooit meer waar je bent geweest en wat die ene leuke camping ook alweer was.. Beschikbaarheid

Door middel van de online agenda kun je de beschikbaarheid en kosten van je gewenste camping/camperplaats inzien en gemakkelijk een reservering plaatsen. 

Na het selecteren van het aantal nachten krijg je meteen een overzicht van de kosten. Deze kunnen, indien gewenst, online betaald worden, maar dit kan natuurlijk ook gewoon op locatie: De keuze is aan jou.


Contact (via berichtenbox) 

We maken het contact leggen met de locatie gemakkelijk door middel van de CamperLink berichtenbox. 

Vanuit je profiel kun je de gewenste locatie selecteren. Daarna kun je via de 'contact knop' een bericht typen en verzenden. 

Via de berichtenbox krijg je gemiddeld sneller antwoord dan via de mail!  

Betaling: veilig, gemakkelijk en snel!

Online betalen is tegenwoordig geen uitzondering meer. Door middel van een veilig betalingssysteem kun je nu de reservering online betalen. Je hoeft niet langer overnachtingen te betalen met contant geld (echter geven wij je wel de mogelijkheid). 

De online betaling kan gedaan worden via diverse betaalsystemen waaronder Ideal, PayPal of CreditCard.Bon voyage!

Na het boeken van je overnachting druk je op de 'routeknop' en Google Maps toont je de weg! 

Hoe makkelijk is dat! 
Meld je nu aan bij CamperLink via de onderstaande button en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen! 
We gaan augustus 2020 live.