Hoe werkt CamperLink?
Uw camperplaats krijgt een eigen profielpagina op camper-link.com. Dit webadres kunt u delen via de verschillende verzamelwebsites waarop u vermeldt bent. Daarnaast kunt u onze agenda module integreren op uw eigen website*. Deze integratie is gemakkelijk aan te brengen op vrijwel elke website. Hierbij helpen wij u uiteraard graag.

Bij het instellen van uw profiel (en daarna in uw eigen CamperLink portaal) kunt u diverse zaken regelen. Zo kunt u aangeven wat de kosten zijn voor een overnachting, het aantal beschikbare plekken doorgeven en welke campers geschikt zijn voor uw locatie.


* Mocht u niet over een eigen website beschikken, neem dan contact met ons op. Ook hier helpen wij u graag mee verder!


Agendamodule
Met CamperLink maken wij kamperen en het houden van een camperplaats een stukje makkelijker, overzichtelijker en leuker!
Camperaars kunnen door middel van een online agenda de beschikbaarheid op uw camperplaats inzien en gemakkelijk een reservering plaatsen.

U als beheerder heeft de volledige controle over de online agenda en kan deze gemakkelijk aanvullen als er gasten 'op de bonnefooi' bij u aankomen. Op deze manier is de agenda altijd up-to-date, wat zorgt voor minder stress, teleurstelling en onzekerheid bij uw gasten. 

Dit resulteert in een hogere beoordeling en een plezierige vakantie.
"Uit diverse onderzoeken is gebleken dat bedrijven die over een reserveringstool en online betalingsmogelijkheid beschikken een omzetstijging van gemiddeld 30% ervaren!"Uw accommodatie, uw prijzen, voorwaarden en regels
Als ondernemer bepaalt u zelf wanneer uw accommodatie is geopend of gesloten. Of u nu het gehele jaar gasten wilt ontvangen of alleen tijdens de mooie zomermaanden, dit kunt u invoeren in uw online portaal/ agenda. Ook bepaalt u zelf hoeveel plekken u ter reservering aan wilt bieden.

Bent u een weekend gesloten? Ook dat kunt u gemakkelijk aangeven in de online agenda: op deze manier is het voor uw gasten helder wanneer ze welkom zijn!

Prijzen: U bepaalt zelf de prijs voor een overnachting. Deze zijn gemakkelijk aan te passen in uw online portaal. Denk hierbij aan verschillende tarieven voor het hoog- en laagseizoen, feestdagen, weekend & door-de-week tarief of tijdens een evenement.

U kunt zelfs een korting geven wanneer er een bepaald aantal nachten wordt geboekt of spelen met actie maanden. Het is volledig aan u!


Beschikbaarheid en reserveren
Uw gasten kunnen in de online agenda de beschikbaarheid inzien. Diverse kleuren geven duidelijk aan wat de status is.

Door middel van real-time updates bent u, als camperplaatshouder, altijd op de hoogte van nieuwe reserveringen, volgeboekte dagen en wie er langskomt. U kunt gemakkelijk zelf gasten toevoegen in de agenda die 'op de bonnefooi' bij u langs komen. Op deze manier is de beschikbaarheid altijd up-to-date!

Als er geen plaats meer is kan de gast aangeven op de reservelijst te willen komen. Op deze manier wordt er automatisch een notificatie verzonden als een andere gast heeft geannuleerd. Dit verkleint de kans op het mislopen van omzet!


Betaling: veilig, gemakkelijk en snel
Online betalingen zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Door middel van een veilig betalingssysteem kan de gast de reservering bevestigen met een online betaling. U hoeft niet langer gebruik te maken van een duur kassasysteem of betalingen af te handelen met contant geld (maar dit kan uiteraard nog wel gewoon). Hierdoor bent u als ondernemer klaar voor de toekomst, verzekerd van betaling en vermindert u 'no-shows' bij reserveringen.

Betalingen kunnen worden gedaan via Ideal, PayPal, CreditCard of een van de andere online betaalmiddelen. Wij werken hierbij samen met onze online betalingspartner. 

In het uw online portaal heeft u volledig financieel overzicht!


Berichten
Via CamperLink kunt u gemakkelijk met uw gasten (en uw gasten met u) in contact komen mocht dat nodig zijn. Zo kunnen ze aangeven of ze verlaat zijn of als ze bepaalde wensen of vragen hebben. Op deze manier kunt u reageren wanneer ú tijd heeft.


Inzicht en statistieken
Naast de voordelen zoals de agenda, het online betalen en de berichten krijgt u als ondernemer meer inzicht in uw onderneming.

In het online portaal kunt u de boekingsgeschiedenis bekijken; bijvoorbeeld in welke maanden u de meeste boekingen had. U krijgt inzicht in gemiddelden, zoals hoeveel nachten uw gasten gemiddeld bij u verblijven, met wat voor type camper ze komen, het percentage wat wel en geen stroom afnam, waar uw gasten vandaan komen en met hoeveel personen ze verblijven.

Met deze gegevens krijgt u meer controle over uw onderneming, want meten is weten.


"Beloofd is beloofd: geen reservering, geen kosten!"


Kosten?
CamperLink is uiteraard no cure, no pay!

Er worden geen kosten in rekening gebracht als u uw camperplaats aanmeldt bij CamperLink. Daarnaast betalen de gasten geen extra kosten, maar wordt er bij een reservering een percentage (commissie) ingehouden.

Meer weten over de commissie of wilt u meer informatie? Meld u dan nu vrijblijvend aan bij CamperLink via het contactformulier!